Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Oferta in Superbike pentru Schumacher

18.11.2008
Foto ©: Matthias Rietschel

Carlo Fiorani, seful Honda Europa, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei italiane Gazzetta dello Sport ca daca Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial in Formula 1, doreste sa evolueze anul viitor in Campionatul Mondial de Superbike, ar fi mai mult decat binevenit urmand sa i se acorde toata sustinerea necesara.

"Daca doreste sa piloteze la un alt nivel, exista o motocicleta Honda de fabrica care il asteapta. Michael este convins ca deocamdata Campionatul German este potrivit pentru el, dar daca doreste sa piloteze pentru noi, exista o motocicleta pregatita pentru el, tot ce trebuie sa faca este sa intrebe." a declarat Fiorani.

Schumacher este o prezenta activa pe doua roti testand Honda lui Carlos Checa in septembrie la Magny-Cours, modelul Ducati 1098 pe care Troy Bayliss a castigat titlul mondial anul acesta, si nu in ultimul rand Yamaha YZF-R1, utilizata de Haga in Superbike, pe circuitul Portimao.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.