Cauta in stiri

RSS Feed

competitii trial

Off Road Arena Synchron Trial - Trialul invadeaza Bucurestiul

23.11.2009
Foto ©: Off Road Arena Synchron Trial

Vehiculele care infrunta cele mai dure obstacole naturale vin sa isi masoare fortele in Bucuresti, pe 28 si 29 noiembrie, in cadrul Off Road Arena Synchron Trial – parcul din spatele Palatului National al Copiilor.

De cativa ani si in Romania trialul incepe sa isi faca loc. Insa daca pana acum ii vedeam pe concurentii din campionatul de off-road sau pe cei din enduro sau motocross concurand in probe de trial in debutul sau in finalul unor competitii de off-road extrem, acum ii vom vedea intr-un eveniment dedicat exclusiv trialului. Trialurile din orase sunt adevarate show-uri urbane si organizatorii si-au propus sa ofere publicului posibilitatea de a se relaxa intr-un weekend privind una din cele mai spectaculoase discipline din gama sporturilor extreme.

Off Road Arena Synchron Trial este dedicat tuturor categoriilor de vehicule si pentru prima data in Romania masini, motociclete si atv-uri vor concura in acelasi timp. Publicul va putea vedea duelul direct al concurentilor de la auto, moto, atv si quad in acelasi timp.

Locatia aleasa pentru acest haos urban controlat este zona din spatele Palatului National al Copiilor, iar show-ul urmeaza sa inceapa pe 28 noiembrie la ora 10.00 dimineata, cand primii concurenti vor intra pe traseu pentru sesiunea de calificari cu numarul 1. Practic, vor exista doua sesiuni de calificare care vor stabili ordinea de start in competitia propriu-zisa, care va debuta duminica, 29 noiembrie, la ora 10.00.

Intr-o competitie de tip “battle” fiecare categorie va pregati la start cate 2 “gladiatori” care se vor intrece pentru titlul suprem. In concurs vor participa 96 de echipaje, cate 32 pentru fiecare categorie.

Off Road Arena Synchron Trial are ca principal scop promovarea trialului si oferirea catre publicul bucurestean a unui show in care actorii sunt piloti de off-road extrem si enduro. Iar la aceasta prima editie pentru ca show-ul sa fie complet invitatul special este Julien Dupont.

Cunoscut in intreaga lume pentru cascadoriile urbane pe care le face cu motocicleta in cadrul proiectului Ride the World, Julien este pregatit sa demonstreze ca se poate merge pe motociclete peste orice obstacole.

In cadrul demonstratiilor, alaturi de Julien Dupont va evolua si Robert Kovacs un trialist roman care pe bicicleta are sansa sa termine pe podium in sezonul din 2010 al Campionatul European.

Off Road Arena Synchron Trial este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4. Pentru mai multe informatii accesati www.offroadarena.ro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.