Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Oliver's alaturi de echipa Taifun Racing

25.06.2009
Foto ©: Taifun Racing

Odata cu pregatirile pentru a treia etapa Romanian SuperBike, ce a avut loc pe circuitul Hungaroring din Ungaria in weekend-ul 19-21 iunie 2009, echipa timisoreana Taifun Racing a anuntat semnarea unui acord prin care compania Oliver's Riders Equipment va deveni sponsor oficial al echipei.

Astfel Olivers, reprezentant in Romania al grupului Nolan, va pune la dispozitie pilotilor Catalin Cazacu si Cosmin Costescu, castile Nolan, X-lite, impreuna cu alte produse si echipamente moto necesare.

Compania Olivers a luat fiinta in Oradea si este specializata in comercializarea produselor accesibile tuturor celor pasionati de motociclism. Aceasta isi desfasoara activitatea prin reteaua de magazine (Oradea, Bucuresti si Timisoara) dar si prin vasta retea de dealeri din toata tara.

Taifun Racing | Olivers

Bookmark and Share
taifun racing, super echipa by Adi Dedea on 25.06.2009
Multe salutari si felicitari Catalin si Cosmin pentru rezultatele de la Hungaroring si mult succes in continuare.Abia astept sa ne vedem la Most ,unde sunt convins ca veti avea un cuvant greu de spus.Bravo baieti! 33TEAM va saluta si este alaturi de voi.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.