Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Operatie reusita pentru Noriyuki Haga

30.06.2009
Foto ©: Ducati Corse

Dupa o operatie reusita, Noriyuki Haga a primit acceptul sa paraseasca in cursul zilei de azi Derby City Hospital si va pleca impreuna cu familia sa inapoi in Italia unde va incepe imediat tratamentul necesar de fizioterapie.

In urma cazaturii de weekendul trecut de la Donington Park, pilotul japonez s-a ales cu o fractura a osului ulna de la antebratul drept ce a necesitat de urgenta o interventie chirurgicala.

Intr-un comunicat oficial al echipei se precizeaza: "Pilotul Ducati Xerox nu va participa la urmatoarele teste de la Imola insa este de asteptat ca acesta sa concureze in urmatoarea runda de la Brno."

Inainte de operatie, echipa medicala de la Derby City Hospital a inspectat umarul drept al lui Haga, acolo unde pilotul japonez acuza dureri puternice, iar radiografiile au indicat intr-adevar multiple fracturi mai vechi ale scapulei. Din fericire, acestea nu necesita interventii chirugicale ele urmand sa se sudeze in timp de la sine.

Noriyuki Haga conduce in clasamentul general provizoriu inaintea etapei Campionatului Mondial de Superbike din Republica Ceha cu un avans de 14 puncte in fata pilotului texan Ben Spies.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.