Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Participare romaneasca la Campionatul European UEM Road Racing - Albacete

28.10.2009
Foto ©: Taifun Racing

Circuitul Albacete din Spania gazduieste in acest weekend Campionatul European UEM Road Racing 2009. La acesta participa cei mai rapizi piloti din Europa, calificati in aceasta runda datorita obtinerii unui minim loc 4 in alte competitii europene, sau piloti wildcard.

Astfel, duminica 1 noiembrie vor fi decisi campionii europeni la clasele 125, Supersport 600 si Superstock 1000. Dintr-un numar total de 39 de sportivi inscrisi la clasa Supersport, echipa Timisoareana Taifun Racing are ambii piloti inscrisi in aceasta finala, Catalin Cazacu fiind inscris datorita locului 4 obtinut in Campionatul Est European in timp ce Cosmin Costescu este inscris ca wildcard. S-a calificat de asemenea si Ionel Pascota, pilotul clubului UCM Resita, dar si Robert Muresan, pilotul clubului MS Team Romania.

Cu un buget mic, un drum lung in fata, o concurenta foarte puternica venita din partea altor echipe, unele din ele rezidente pe circuitul de la Albacete, si mai ales pe un circuit nou, echipa Taifun Racing are ca si obiectiv trecerea cu bine de sesiunile de calificare care vor permite participarea in cursa, sperandu-se la rezultate cat mai bune pentru pilotii echipei.

In 2008, formatul competitiei s-a transformat intr-un eveniment de o singura zi, lasand pilotilor doar o sansa sa castige titlul, toti pilotii echipelor locale fiind din pacate avantajati in mod direct.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul European Championship.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.