Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Pascota castiga Campionatul Est European de Motociclism Viteza

01.09.2009
Foto ©: UCM Sport

Duminica 30 august, pe circuitul de la Plevna din Bulgaria, Ionel Pascota a castigat a patra etapa din Campionatul Est European de Motociclism Viteza si, cu o etapa inainte de final, s-a incununat cu titlul de campion est-european la Clasa 600 cmc.
 
Pilotul UCM Resita a obtinut locul 1 in calificari si a plecat in cursa din pole-position.  Pascota a condus cursa de la inceput pana la final reusind si un nou record al circuitului: 1min 35.642 sec. Vechiul record al circuitului de la Plevna era de 1min 36.500 sec.
 
In clasamentul cursei de la Plevna, Pascota a fost urmat pe doi de Zvetlin Ivanov (Bulgaria) si pe trei de Baris Tok (Turcia).
 
Aceasta noua victorie i-a adus lui Pascota inca 25 de puncte in clasamentul general si cu un total de 100 de puncte, punctajul maxim posibil dupa 4 etape, pilotul UCM Resita a reusit sa-si treaca in palmares un nou titlu european.  

Bookmark and Share
bravo by tataitza on 01.09.2009
bravo ionel pascota sa ne traiesti !!!
rutina by adrian on 02.09.2009
a devenit deja oarecum rutina sa auzim ca pascota castiga aceleasi competitii obscure. este un lucru foarte bun si ok sa le iei pe rand pe toate la rand, progresiv, dar parca bate pasul pe loc, in aceleasi "campionate" de [re amulta vreme. campionatul german, sau italian ar fi fost un pas inainte intr-adevar. ar fi cam cele mai accesibile ca pret si din punct de vedere al competitivitatii.. pf.. greu. greu.
De acord cu Adrian by GIGEL80 on 02.09.2009
Bine spus, chiar ca bate pasul pe loc. Vrem sa vedem ca e bun si in competitii mai notorii. Hai Pascota!
pascot by Cipi wiena on 12.09.2009
Pascota nr."1" in Romania !
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.