Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul European Alpe Adria

Pascota obtine locul al doilea la Rijeka!

14.05.2009
Foto ©: pascota-racing.ro

Ionel Pascota, pilotul echipei UCM Resita, a terminat pe locul secund etapa a doua a Campionatului European Alpe Adria de Motociclism Viteza, desfasurata la Rijeka, in Croatia.

Dupa cele 11 tururi de pista ale cursei, Pascota (Yamaha) a fost cronometrat cu timpul de 17 min 20 sec 639/1000, devansat de slovenul Bostjan Pintar (Yamaha), 17 min 09 sec 885/1000. Podiumul a fost completat de austriacul Wolfgang Kerbl (Honda), 17 min 22 sec 912/1000.

Cursa de la Rijeka a punctat si in Campionatul National al Austriei, in care, pentru moment, Pascota este pe primul loc.

"A fost o cursa grea, atât pentru mine, cât si pentru echipa. Am intâmpinat probleme de aderenta, tinând cont de faptul ca asfaltul de pe pista de la Rijeka este unul dur si foarte denivelat. Cu toate acestea, la sesiunea de calificari, am reusit sa obtin cel de-al treilea timp si un nou record personal. In cursa, am luat un start bun si am reusit sa intru al doilea in prima curba. Din pacate, lipsa aderentei spate la iesirea din viraje, m-a facut sa nu-l pot depasi pe primul concurent si sa termin cursa pe locul doi", a declarat Pascota pe site-ul clubului resitean.

Urmatoarea cursa va avea loc la finele saptamanii in Grecia, pe circuitul de la Serres, si va conta pentru Campionatul Romanian Superbike, unde Pascota este lider la clasa Supersport dupa prima etapa.

Via | Adevarul

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.