Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Pilotii Ten Kate mizeaza pe puterea superioara

07.05.2009
Foto ©: Ten Kate Honda

Cei trei piloti Ten Kate, Jonathan Rea, Carlos Checa si Ryuichi Kiyonari, conteaza pe surplusul de putere al motoarelor Honda in etapa din acest weekend de la Monza. Dupa cum se stie, Monza este un circuit de viteza, cei trei sperand ca vor reusi podiumul in virtutea unui top speed superior celorlalti constructori.
 
Dupa primele patru curse din campionat, olandezul Jonathan Rea este cel mai bine clasat pilot al echipei, el ocupand pozitia a noua in clasament, cea mai buna clasare in cursa fiind locul cinci.
 
"Monza este foarte rapid, ceea ce se potriveste motocicletei noastre!" afirma Rea.

"Nu am fost prea norocos anul trecut cand alergam la clasa Supersport, ambreiajul nu a rezistat, dar circuitul este fantastic, este unic, si are niste caracteristici foarte dragute!"
 
"Imi pun speranta intr-o vreme prielnica ce ne va ajuta sa ajungem in frunte cat mai rapid posibil", adauga Checa, care momentan este clasat al unsprezecelea in campionat.

"S-ar putea sa ne ia destul timp sa ajungem in fata, deoarece principalii nostrii rivali au testat aici inainte de cursa de la Assen, dar pana sambata speram sa ajungem la aceleasi rezultate. Nu cred ca avem probleme cu puterea motoarelor, asadar imi propun sa ma bat pentru primele pozitii in cursele de duminica!"
 
Anul trecut Kyonari a fost la doar 0.015 secunde distanta de primul loc, incredibil de aproape am putea spune, dar cu atat mai spectaculos cu cat a reusit clasarea doar pe locul trei, cursa fiind castigata de Noryuki Haga, urmat la un foto-finish de Max Neukirchner.
 
"Imi place Monza si am avut un rezultat foarte bun anul trecut!" spune Kyonari care in prezent ocupa doar locul cincisprezece in campionat.

"Sunt trei zile in care trebuie sa te concentrezi intens, iar cele trei linii drepte ar trebui sa fie pe placul motocicletei mele, care este foarte rapida. Daca voi merge bine si voi avea si ceva sansa, cred ca voi reusi un rezultat bun."
 
Singurul pilot Honda care a reusit sa termine pe o treapta a podiumului in acest an este Leon Haslam, pilotul echipei Stiggy Racing Team.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.