Cauta in stiri

RSS Feed

Dunlop RoSBK

Pilotii Dunlop RoSBK pleaca maine spre Serres

17.10.2012
Foto ©: RoSBK

A venit si week-end-ul in care se va da startul in ultima etapa din sezonul 2012 a celei mai importante competitii de viteza din Romania. Dar ce spun eu"din Romania" din moment ce alearga in dunlop RoSBK si piloti din alte tari? In aceasta privinta, de a alerga impreuna cu strainii sau numai intre noi, romanii, Rosbk.ro a cerut parerile catorva piloti.

"Nu sunt deacord cu participarea pilotilor straini la campionat pentru ca in accest an din cauza asta am pierdut de cateva ori podiumul; din cauza unor piloti straini care au aparut cate o etapa. Piloti straini intalnim aproape la fiecare etapa si ne masuram cu ei. Nu vad rostul, doar sa strice clasamentul. a declarat Andrei Enescu, un pilot in plina ascensiune care alearga pe un BMW S 1000 RR fara modificari!

Catalin Cazacu in schimb, campion multiplu la RoSBK si in Campionatul Intern e de alta parere:"Competitia e tot timpul bine venita, creste valoarea."

Ionut Mistode sustine parerea lui Cazacu, ambii fiind candidati la titlul de campion din acest an:" Concurenta duce la progress, pilotii straini ne ajuta sa evoluam mai rapid si nu in ultimul rand impreuna cu ei putem crea un spectacol mai interesant de urmarit de catre public. La clasa Superbike avem un singur pilot strain inscris in Rosbk care ne poate pune probleme mie si lui Catalin, este vorba de Kulev. Daca vor veni mai multi piloti straini la ultima etapa ei nu vor mai putea puncta in campionat, se vor lupta doar pentru castigarea cursei si a trofeelor puse in joc."

O lupta puternica se duce si pentru locurile din apropierea podiumului unde Edi Alexandrescu si Marian "Americanu" Zaharia sunt indarjiti. "Este benefic sa avem la start piloti de valoare. Insa, acest lucru poate fi un avantaj pentru unii piloti implicati in lupta pentru puncte dar poate dezavantaja pe altii de la mijlocul clasamentului. E mai mult de comentat pe tema asta. Vin sa castig 4 puncte fata de Marian. Sper sa il fac sa vada ''Epuru'' de la distanta." declara provocator Edi. Raspunsul lui Marian e pe masura:"Sunt foarte focusat pt ultima etapa de la Serres,sunt pregatit fizic si psihic sa-mi apar locul 5. Din partea mea pot veni foarte multi straini,dar apare o problema atunci cand puncteaza,la sfarsit de an nu o sa avem un clasament real.Eu vorbesc de cei care vin o singura etapa iau 25 de puncte si gata,daca vin tot sezonul nu este nici o problema."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.