Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul Mondial MX1,MX2

Pirelli castiga podiumuri in monidalul de motocross

25.09.2012
Foto ©: Pirelli

Asigurandu-si cel de-al saselea titlu mondial iinca din etapa trecuta, Antoni Cairoli a fost de neoprit in week-endul trecut, castigand cu Pirelli Scorpion MX Marele Premiu al Germaniei, ultima runda din sezonul 2012. Folosind intregul potential al anvelopei Scorpion MX MidSoft 32, ideala pentru terenul dur dar lipicios de pe traseul nemtesc, pilotul echipei KTM A castigat cea de-a XVI-a etapa si ultima din acest an in fata coechipierului sau Ken Roczen care a castigat sezonul de anul trecut al mondialului de motocross MX2 alergand cu anvelope Pirelli.
Podiumul de la clasa MX1 a fost completat de Clement Desalle si Max Nagl.
La clasa MX2 Tommy Searle a dominat agresiv duelul cu rivalul sau Jeffrey Herlings pentru ocuparea celui mai ravnit loc de pe podium. Pilotul englez al echipei Kawasaki, folosind anvelope Scorpion MX MidSoft 32 a invins cele doua Yamaha conduse de Zach Osborne si Arnaud Tonus. Pilotul olandez de pe KTM, castigator al etapei trecute, a ratat podiumul din cauza uunei probleme tehnice.
Cu ocazia incheierii sezonul comptitional mondial de motocross, Giovanni Gatti, Pirelli Racing Service Manager a declarat:"A fost un alt sezon de mare succes pentru Pirelli in care am castigat titlul mondial a 58-a oara si ne adjudecam cinci pozitii in clasamentul MX1 si sase din sapte locuri in MX2, sustinand piloti care au ales intotdeauna cea mai potrivita anvelopa care sa asigure aderenta optima pentru diferite tipuri de terenuri."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.