Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Praia a testat noul circuit portughez Autodromo Internacional do Algarve

28.07.2008
Foto ©: Motor Sport

Miguel Praia, pilotul echipei Parkalgar Honda din Campionatul Mondial de Supersport, a avut onoarea sa fie primul care a testat saptamana trecuta noul circuit al complexului Parkalgar din tara sa natala Portugalia.

Circuitul Autodromo Internacional do Algarve, ce se intinde pe o distanta de 4 km, este situat in apropierea orasului Portimao si se doreste a fi una dintre cele mai avansate piste de concurs. Urmatoarea Mecca pentru fanii curselor de toate genurile, are facilitati de karting, un parc tehnologic, un complex hotelier si un centru sportiv. Circuitul va fi terminat in timp util pentru a gazdui etapa finala a Campionatului Mondial de Superbike si a celui de Supersport din 2 noiembrie.

Miguel Praia s-a declarat incantat sa fie prima persoana care a pilotat pe noul circuit, declarand: "A fost extrem de emotionant pentru mine, si desigur nu am mers atat de repede precum ne-am asteptat din cauza pistei care este inca murdara, dar am avut un sentiment pozitiv in ceea ce priveste circuitul. Va fi o mare provocare odata finalizat nefiind un traseu usor pentru piloti. Raza vizuala a publicului este de asemenea foarte buna din cauza ca pot observa mare parte a circuitului."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.