Cauta in stiri

RSS Feed

Romanian Superbike

Lansarea oficiala a echipei 33Team 2010

03.04.2010
Foto ©: 33Team

Continuand traditia prezentarii echipei la inceputul sezonului competitional, 33Team a organizat in data de 28 martie, in cadrul Winners Tennis Club din Cluj, evenimentul de lansare oficiala in 2010.

Zsigmond Zoltan si Victor Mihailescu au fost gazdele care s-au straduit sa ofere invitatiilor o atmosfera cat mai relaxata, amicala, in care sa-si prezinte obiectivele pentru noul sezon, materialul de concurs si echipa tehnica.

Partenerii, familiile si prietenii 33Team adunati in numar de peste 50 de persoane au putut interactiona cu cele doua motociclete Suzuki GSX-R 1000 special pregatite in vederea participarii in competitii primind din partea echipei detalii interesante si informatii complete despre organizarea campionatului Dunlop Romanian SuperBike 2010, componenta 33Team, calendarul competitional si rezultatele dorite, atat la individual cat si in campionatul de anduranta.

Din pacate, ceilalti doi componenti ai echipei nu au putut sa se deplaseze la Cluj, Bogdan Popovici si Dan Mainescu fiind prezentati de catre Zoli si Victor prin intermediul materialelor multimedia.

In 2010, 33Team va participa la toate etapele Dunlop RoSBK atat la clasa Superbike (1.000 cc) cat si la Supersport (600 cc) prin pilotii Zsigmond Zoltan si Victor Mihailescu, respectiv Bogdan Popovici si Dan Mainescu. Asistenta tehnica va fi asigurata de colegii de la Mechatronics Racing Division Cluj. In cadrul campionatului de anduranta, echipa se va alinia la start sub denumirea 33Team Gynia si va utiliza toti cei 4 componenti, locul 2 obtinut in 2009 motivandu-i sa lupte pentru pastrarea sau imbunatatirea rezultatului in actualul sezon.

Echipa si-a anuntat oficial pozitia fata de atragerea motociclistilor rutieri pe circuitele de viteza, singurele locatii in care se poate practica acest sport in conditii de maxima siguranta si cu satisfactii superioare mersului pe strada. In limitele posibilitatilor materiale, 33Team va ajuta pe oricine doreste sa participe la track-days sau chiar si in campionatul Dunlop RoSBK.

Beneficiind de atentia presei locale precum si a unui numar considerabil de accesari web, evenimentul s-a dovedit a fi un succes pe care echipa doreste sa-l imparta cu toti cei care i-au fost alaturi in pregatirea actualului sezon competitional, in special echipei tehnice, sponsorilor si partenerilor.

33Team

Bookmark and Share
Mult succes by Scott Gardul on 06.04.2010
Mult succes pentru Zoli si Maiii, 2 "gentleman racers" din mai multe puncete de vedere. Va urez multe podiumuri!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.