Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Primele victorii pentru BMW S 1000 RR

09.07.2009
Foto ©: Alpha Technik

Duminica trecuta, belgianul Werner Daemen a reusit sa obtina o dubla victorie in Campionatul German de Superbike, la etapa desfasurata la Salzburgring in Austria.

Aflandu-se la bordul unui BMW S 1000 RR, belgianul, pilotul echipei Alpha Technik Van Zon, a dominat cele doua curse, terminand prima in fata a doua motociclete Yamaha, pilotate de Andy Meklau si Arne Tode, in timp ce in a doua cursa s-a aflat inaintea aceluiasi Meklau si a lui Stefan Nebel (KTM).

Desi regulamentele tehnice din campionatul german sunt diferite de cele din Campionatul Mondial de Superbike, victoria este una importanta pentru constructorul bavarez, fiind de altfel si prima din sezonul 2009.

Intre timp, Troy Corser si Ruben Xaus, pilotii BMW din World Superbike, vor testa in aceasta saptamana la Mugello o serie de dezvoltari tehnice pregatite de departamentul de curse, in speranta imbunatatirii rezultatelor destul de slabe din acest sezon.

Via | World SBK

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.