Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Dakar

Primul deces in Raliul Dakar 2009

07.01.2009
Foto ©:

Organizatorii Raliului Dakar 2009 au anuntat in cursul zilei de astazi ca au gasit corpul neinsufletit al pilotului francez Pascal Terry, ce a fost dat disparut duminica in timpul celei dea doua etape desfasurata intre Santa Rosa si Puerto Madryn.

Motociclistul in varsta de 49 de ani a fost gasit la cativa metri departare de motocicleta sa de concurs Yamaha, intr-o zona greu accesibila cu multa vegetatie, acest fapt fiind si motivul pentru care nu a putut fi reperat cu ajutorul sistemului GPS.

Prima victima a Raliului Dakar a avut la el mancarea si apa necesare supravietuirii, astfel ca nimeni nu-si poate explica deocamdata ce a determinat moartea sa.

"Motociclistul a fost gasit intr-o zona care este foarte inaccesibila cu vegetatie densa la 15 metri de motocicleta sa." au declarat organizatorii intr-un comunicat. "Acesta isi daduse jos casca si se adapostise cu mancare si apa langa el."  

Politia locala din Argentina desfasoara in prezent o investigatie pentru a stabili cauzele exacte ale mortii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.