Cauta in stiri

RSS Feed

enduro

Primul rezumat de la Romaniacs

Costi Radoi | 15.06.2012
Foto ©: Red Bull

In momentul in care cititi acest material, deja s-au desfasurat prologul si speciala intai, iar astazi se pleaca in a doua speciala, catre Voineasa, unde se va stabili bivuacul.

Prologul este o proba ce se desfasoara in centrul orasului Sibiu. Acesta proba nu este eliminatorie si nici nu conteaza ca si timp, puncte, sau clasament in ierarhia competitiei. Aceasta proba nu are decat rolul de a stabili ordinea de start, dar mai ales, pentru a oferi un spectacol total publicului.

La finalul prologului, invingator a fost tanarul britanic Jonny Walker, pe KTM 300EXC, al doilea a fost spaniolul Xavi Galindo, pe Husaberg TE300, iar pe locul al treilea, germanul Andreas Lettenbichler, pe Husquarna 300.

Jarvis a sosit abia al patrulea, iar Birch pe 8. O bucurie ne-au adus Erwin Kovacs si Paul Fratila, care s-au clasat pe 5, respectiv 6 .

Adevaratul concurs a pornit odata cu startul in speciala intai. Aici Jarvis a tinut sa-si arate experienta castigata, instalandu-se in fruntea clasametului la clasa Pro. A fost urmat de Lettenbichler si apoi de Birch. Walker a sosit pe 4.

Nici pilotii romani nu au stat sa sprijine brazii: Kovacs a venit pe 8, Fratila pe 14, Gyenes pe 18 si Tara pe 25.

Pentru rezultatele celorlate clase, accesati cu incredere pagina oficiala a competitiei: http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2012/day-1/ .

Cum aceasta a fost prima etapa, si rezltatele de la general sunt aceleasi cu cele ale probei de ieri.

< param name="bgcolor" value="#000000" />
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.