Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Probe de foc pentru Mihai Stoichescu

11.05.2009
Foto ©: Marc Sandu

Campionul National en-titre la motocros a avut parte de un debut de sezon marcat de ghinion: doua accidentari la antrenamente care l-au costat mai multe coaste fisurate, respectiv o entorsa la un genunchi.

Totusi, Mihai Stoichescu nu s-a demoralizat, participând pe 10 mai la a doua etapa a Campionatului Ungariei de Motocros. Aceasta cursâ a fost mai mult un antrenament pentru pilotul Moto Extrem Lugoj, in vederea participarii la un numar de etape din puternicul campionat german ADAC MX Masters, dintre care prima e programata la Reutlingen, pe 23-24 mai.

Revenind la cursa desfasurata in Ungaria, la Monor, Stoichescu a reusit un “hole shot” in prima mansa, luând fata unui pilot cu rezultate bune in motocrosul de nivel mondial, Nemeth Kornel. Lugojeanul nu a fost insa capabil sa impuna ritmul mai mult de un tur pe un circuit cu foarte mult nisip, pierzand apoi mai multe pozitii. Chiar si in aceste conditii vitrege, nerecuperat fizic in urma accidentarilor, Stoichescu a reusit un loc 12 din 31 de piloti, in clasamentul final.

Conducând un tur la Monor, Mihai a demonstrat ca are toate aptitudinile necesare pentru a câstiga curse din ce in mai dificile, nu doar in România. Adevarata proba va fi la Reutlingen, pentru care in prezent Mihai se antreneaza intens, incercând sa isi revina complet din punct de vedere fizic” a declarat Liviu Jigmond, antrenorul lui Mihai Stoichescu.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.