Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Probleme de aderenta pe circuitul Imola

25.09.2009
Foto ©: Crash.net

Prima zi a vizitei Campionatului Mondial de Superbike la Imola a fost umbrita de evenimente neplacute, sesiunea de antrenamente libere fiind oprita dupa ce pilotii au catalogat suprafata pistei circuitului ca fiind "prea alunecoasa".

Lucrurile au mers prost din primele momente ale antrenamentelor libere atunci cand Tom Sykes a suferit un accident in chiar primul sau tur de circuit. Numai Troy Corser, Marco Simoncelli, Carlos Checa si Makoto Tamada au reusit sa efectueze un tur complet cronometrat.

Din cauza nemultumirilor pilotilor aflati la Imola, sesiunea de astazi a fost oprita dupa numai cinci minute pentru a acorda organizatorilor suficient timp de gasire a unor solutii.

Se banuieste ca la originea problemei sta etapa World Touring Car Championship desfasurata aici cu o saptamana inainte, iar un purtator de cuvant al World Superbike a declarat ca actiunea nu este anulata ci mai degraba amanata pana la eliminarea impedimentelor.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.