Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Probleme de setari pentru Aprilia RSV 4

17.04.2009
Foto ©: Aprilia

Gigi Dall'Igna, directorul tehnic al companiei Aprilia, a recunoscut ca modelul RSV 4 a debutat in Campionatul Mondial de Superbike confruntandu-se cu probleme de alimentare.

Analizand performantele companiei italiene in primele trei etape de anul acesta, dupa ce au avut putin timp la dispozitie pentru pregatiri riguroase, Dall'Igna a declarat:

"Ne-am luptat cu probleme de alimentare, ceea ce a insemnat ca testele din presezon au fost un pic complicate. Trebuie sa spun ca am fost destul de buni in a administra situatia deoarece atunci cand ai probleme in ianuarie, iar campionatul incepe in prima parte a lunii martie, nu este usor sa ramai cu mintea limpede si concentrat."

"Si ne lipseste un pic de experienta. De exemplu, cand temperatura se schimba ne chinuim sa gasim compromisul perfect intre anvelope si setari, dar lucram asupra acestui aspect."

"Sunt destul de fericit cu rezultatele de pana acum. In toate cele trei runde am evoluat satisfacator in ciuda unor situatii dificile precum greseala facuta in Superpole-ul din Valencia. Dar ceea ce ne-a interesat a fost sa vedem daca putem fi alaturi de cei mai buni inca de la inceput. Inaintea inceperii campionatului asta era un vis, acum dupa trei runde pot sa spun ca este o realitate. Pana in prezent am aratat ca am facut o treaba buna, acum trebuie sa facem mai multi pasi inainte."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.