Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Probleme organizatorice in WSBK

16.03.2009
Foto ©: WSBK

In urma cu zece zile organizatorii Campionatului Mondial de Superbike si FIM au anuntat ca incepand cu etapa din luna aprilie de la Valencia, antrenamentele libere de vineri dimineata vor fi mutate la amiaza in jurul orei 14.00.

Aceasta masura a fost luata in timpul weekendului de la Phillip Island, dupa ce mai multe echipe au cerut eliminarea tuturor antrenamentelor din cursul zilei de vineri iar Comisia Superbike si FIM au ales o solutie de compromis.

Programul revizuit al zilei de vineri este insa gresit intocmit, Pirelli sesizand organizatorii in timpul weekendului din Qatar ca nu are timp suficient pentru a livra si monta mai mult de patru anvelope pentru un pilot. Organizatorii si-au recunoscut greseala fiind nevoiti sa mute din nou primele antrenamente libere ale Campionatului Mondial de Superbike la ora 12:45, in timp ce sesiunea de calificari ramane programata pentru vineri la ora 16:15.

O alta problema macina Campionatul Mondial de Supersport. Mai multe echipe aflate in dificultate economica au cerut ca etapele din Africa de Sud si Statele Unite ale Americii sa nu se mai desfasoare, dar au primit un raspuns negativ din partea organizatorilor care au confirmat ca cele doua runde vor avea loc cu siguranta anul acesta.

Avand in vedere actuala criza economica mondiala si problemele financiare din ce in ce mai grave ale echipelor, este posibil ca din 2010 Campionatul Mondial de Supersport sa se desfasoare numai in Europa, calendarul competitional al acestuia urmand sa nu mai fie identic cu cel al Campionatului Mondial de Superbike.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.