Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

PSG-1 Corse continua colaborarea cu Kawasaki

25.11.2008
Foto ©: WSBK

Dupa ce au semnat un acord cu ocazia salonului international din Milano, Kawasaki a decis sa confere echipei PSG-1  Corse o libertate totala din punct de vedere strategic si decizional, pentru sezonul 2009. Scopul este acela de a grabi imbunatatirea modelului ZX-10R pentru campionatul mondial de Superbike.

Intelegerea prevede ca firma japoneza, Kawasaki, prin filiala sa din Italia, va continua sa sprijine echipa din San Marino cu suport tehnic, pentru a putea finaliza testele incepute pe motocicleta Kawasaki Ninja. Echipa din San Marino va fi din nou independenta in dezvoltarea modelului ZX-10R asa cum este prevazut in acord, motoarele fiind imbunatatite de catre cei de la PSG-1 Corse.

Dupa ce au confirmat deja faptul ca il vor avea ca pilot pe Ayrton Badovini, echipa care va concura in culorile alb si bleu, precum steagul republicii San Marino, continua negocierile pentru al doilea pilot.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.