Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

PSG-1 Corse in grava criza financiara

30.04.2009
Foto ©: PSG-1 Corse

Dupa ce a trebuit sa renunte la serviciile lui Ayrton Badovini din cauza faptului ca posibilitatile financiare ale echipei nu mai puteau sustine doi piloti, PSG-1 Corse a anuntat oficial ca nu va participa la urmatoarele doua etape ale Campionatului Mondial de Superbike.

Lipsa fondurilor este cauzata de faptul ca unii sponsori nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, astfel ca echipa nu isi poate permite deplasarile in Africa de Sud si Statele Unite ale Americii.

PSG-1 Corse Kawasaki a anuntat intr-un comunicat de presa oficial: "Datorita crizei economice mondiale, echipa PSG-1 Corse nu va participa in urmatoarele etape: Kyalami (Africa de Sud) si Miller Motorsports Park (SUA)."

Echipa din San Marino a luat parte la primele trei etape ale campionatului cu doi piloti, Ayrton Badovini si Matteo Baiocco, in timp ce numai Baiocco s-a aflat pe linia de start a ultimei runde din Olanda. Acesta din urma a obtinut la Assen si primele puncte pentru PSG-1 Corse, incheind a doua cursa pe locul 14.

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.