Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

PSG-1 Corse se retrage din WSBK

03.07.2009
Foto ©: PSG-1 Corse

Din cauza dificultatilor financiare din ce in ce mai grave cu care se confrunta, echipa PSG-1 Corse a anuntat oficial ca nu va duce la bun sfarsit acest sezon competitional al Campionatului Mondial de Superbike.

Echipa din Republica San Marino a inceput sa se clatine atunci cand mai multi sponsori nu si-au mai respectat obligatiile contractuale. Avand la dispozitie un buget din ce in ce mai mic, Pierguido Pagani s-a vazut nevoit in primavara acestui an sa renunte la serviciile pilotului Aryton Badovini si sa-l pastreze numai pe Matteo Baiocco.

Pe masura ce lucrurile s-au agravat, lipsa banilor a impiedicat echipa sa se deplaseze in Africa de Sud si Statele Unite ale Americii, iar weekendul trecut aceasta nu s-a prezentat la Donington Park in Marea Britanie.

PSG-1 Corse a debutat in Campionatul Mondial de Superbike acum sase ani de zile, cel mai bun rezultat inregistrat de echipa fiind cu pilotul Chris Walker la Assen in 2006, acolo unde acesta a castigat cursa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.