Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Rea sustine ca el a fost cel mai rapid!

24.02.2009
Foto ©: WSBK

Rezultatele recent incheiatelor teste de la Philip Island sunt subiectul unor divergente intre echipele ce au fost prezente weekendul trecut pe circuitul australian.

Deoarece testele au avut un caracter privat, neexistand in acest caz un serviciu oficial de cronometrare, fiecare echipa si-a inregistrat timpii obtinuti pe care ulterior i-a facut publici.

Desi in cursul zilei de ieri Michel Fabrizio (Ducati Xerox Team) a fost prezentat drept cel mai rapid pilot al ultimei sesiuni de teste, tanarul pilot Jonathan Rea (Hannspree Ten Kate Honda) afirma public ca a reusit un timp de 1 minut 31.8 secunde, rezultat egal cu recordul oficial al circuitului stabilit de Troy Corser (Yamaha) in 2007.

"Potrivit unor website-uri, am cazut azi si am fost al saptelea cel mai rapid pilot. Sunt bucuros sa va anunt, totusi, ca nu am cazut si am reusit un tur de 1'31.8s ceea ce credem noi ca a fost cel mai rapid timp de azi!" a declarat Rea intr-un comunicat Ten Kate Honda facut public spre sfarsitul zilei de ieri.

 "Ceea ce conteaza este ca am reusit sa gasim o setare care permite o uzura rezonabila la sfarsitul cursei si ca ma obisnuiesc cu controlul tractiunii. Am efectuat doua simulari complete de cursa iar motocicleta a fost extraordinara. Stim ce avem de facut weekendul viitor dar sunt foarte incantat de potentialul pe care l-am aratat aici."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.