Cauta in stiri

RSS Feed

recorduri

Recorduri mondiale cu modele electrice

07.04.2009
Foto ©: Zero Motorcycles

Producatorul de motociclete electrice Zero Motorcycles a stabilit weekendul trecut doua noi recorduri mondiale, in cadrul cursei de anduranta 24 Hours Electricross.

Cu peste 500 de mile, compania a obtinut recordul pentru cea mai mare distanta parcursa in 24 de ore de catre o motocicleta electrica. In plus, a fost inregistrat recordul pentru cea mai mare cursa de motociclete electrice, cu 50 de competitori inscrisi la eveniment.

Zero Motorcycles’ 24 Hours of Electricross a fost prima competitie internationala de anduranta destinata motocicletelor electrice off-road la care au participat entuziasti din intreaga lume. Echipa castigatoare a fost HotChalks MDV care a efectuat mai mult de 1000 de tururi parcurgand in total peste 500 de mile.

"Acest eveniment a demonstrat ca tehnologia electrica poate suporta acelasi nivel de competitie precum corespondentii sai pe benzina, totusi, resursele necesare pentru a concura sunt drastic diferite. Costul total de a alimenta toate cele 10 motociclete pentru 24 de ore a fost de aproximativ 100$." a declarat Neal Saiki, inventator si fondatorul Zero Motorcycles.

Via I Hell For Leather

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.