Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Red Bull Romaniacs - Show cu rezerve la Prologul din centrul Sibiului

14.09.2008
Foto ©:

Cel mai de succes pilot roman la Red Bull Romaniacs (2 victorii la clasa Experti), Mani Gyenes a facut show la “Prologul” editiei din 2008, fiind sustinut de fani pe parcursul tuturor celor cinci ture.

Editia cu numarul cinci a Red Bull Romaniacs a debutat astazi pe strazile din Sibiu, unde a fost amenajat un traseu de trial, parcurs de cei peste 200 de concurenti in cadrul “Prologului”. In cele 20 de minute, in care a evoluat pe unul din cele mai dure trasee de trial, Mani Gyenes si-a incantat fanii care lau sustinut pe parcursul celor cinci ture. De maine, insa, incepe greul pentru ca se va merge pe traseele creionate prin munti, iar prima zi in afara Sibiului are incluse doua din cele mai grele urcari de la aceasta editie.
 
Mani Gyenes (al 12-lea timp al Prologului la clasa Profi)
“A fost impresionant sa concuram in fata unui public atat de numeros, insa show-ul nostru a fost net diminuat de ploaia care a cazut inainte de start, aceasta facand traseul mult prea alunecos pentru a putea merge intr-un ritm mai rapid. La start, am avut o mica ezitare si am pierdut cateva secunde, iar ulterior, in portiunile cu busteni taiati, am intalniti piloti inatarziati si am pierdut destul de mult timp. Totusi, nu puteam forta prea mult pentru ca de maine incepe intr-adevar concursul si nu puteam risca o accidentare, mai ales ca tinta mea este sa termin, pe pozitie cat mai buna, aceasta editie. Din cauza ploii se anunta a fi cea mai dura de pana acum.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.