Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Red Bull Romaniacs - Declaratiile zilei, ziua 4

18.09.2008
Foto ©: Off-Road.gr

Gerhard Forster, GER, BMW, Pro Class, Nr. 1
“ Per total, ar trebui sa ma bucur ca vremea a fost rea ieri si ca am reusit sa termin pe pozitia a doua. Daca vremea ar fi fost buna, ceilalti concurenti ar fi mers mult mia repede pe sectiunile de viteza sin u as fi putut sa ma tin dupa ei doar cu viteza intai”

Chris Birch, NZL, KTM, Pro Class, Nr. 2
“ Aseara m-am simtit rau si desi n-a fost atat de greu astazi, sunt putin obosit. E minunat sa te intorci in Romania sis a concurezi cu tipii astia, mai ales cu Gerhard care ne-a condus prin padure. Doua starturi, doua finish-uri pe podium , cred ca pot sa ma declar multumit de rezultat”


Graham Jarvis,
UK, Sherco, Pro Class, Nr. 13
“ A fost norocul incepatorului! Pe parcursul cursei m-am concentrat sa nu fac greseli prea mari, fiind la formare concurent de trial, a trebuit sa merg precaut. Ultimele zile au fost si mai grele decat m-am asteptat dar au fost distractive. Nu ma asteptam sa termin primul.”

Frans Verhoeven, NED, KTM, Pro Class, Nr. 3
“Cred ca am fost destul de ghinionist in prima zi si ziua 3 asa ca astazi era sansa mea si am folosit-o. Dupa ce am mers alaturi de Graham, Gerhard si Chris ami toata ziua, pe final, am preluat conducerea si am ajuns sa fiu primul care intra in cladire.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.