Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Red Bull Romaniacs - Declaratiile zilei, ziua 1

15.09.2008
Foto ©: Samo Vidic

Gerhard Forster, GER, BMW, Pro Class, Nr. 1 “Ma simt in forma si astazi am facut o cursa buna. Am avut si eu probleme cu navigatia, dar cu siguranta nu asa de multe ca alti competitori ca alti competitori asa ca Birch si Jarvis m-au urmat pana la Service Point dupa care eu si Graham am facut echipa pana la final. In orice caz a fost o etapa foarte solicitanta si a fost doar prima.”

Chris Birch, NZ, KTM, Pro Class, Nr. 2 “Astazi am intampinat dificultati cu navigarea. Am vazut cativa competitori ca au ratat cu siguranta chek pointuri pentru ca nimeni nu se astepta sa ianinteze atat de repede. Ultima portiune de traseu a fost brutala de-a dreptul. O sa dorm dus la noapte. Dupa etapa de astazi mi-e clar: aceasta a cincea editie a raliului va fi cu siguranta mai grea decat cea de anul trecut”

Dieter Happ, AUT, KTM, Pro Class, Nr. 4 "La inceputul cursei am avut ceva probleme cu degetul pe care l-am accidentat dar pe masura ce inaintam nu mai simteam durere. Extenuant – asta e cuvantul potrivit pentru ziua de astazi.”

Thomas Leiner, GER, Expert Single, Nr. 114 "La ultima coborare dinaintea service point-ului am intrat intr-un copac si mi-am strambat partea din fata a motocicletei. Ma bucur ca cei de la asistenta erau acolo si am reusit s-o repar”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.