Cauta in stiri

RSS Feed

motocros freestyle

Red Bull X-Fighters ajunge in Canada

27.05.2009
Foto ©: Redbull Photofiles

Dupa runda de deschidere din Mexico City, din luna Martie, unul dintre juniorii “adoptati” de Red Bull X-Fighters le-a dat o lectie seniorilor consacrati. Toti intra in scena pentru o noua lupta la Calgary, pe 30 Mai. Fanii canadieni ai motocrosului asteapta cu sufletul la gura sa vada duelul dintre juniorul Levi Sherwood si starurile Red Bull X-Fighters.

“Baiatul de cauciuc” din Noua Zeelanda a fost surpriza primei etape din cel de-al treilea sezon Red Bull X-Fighters, din Mexico City. Levi Sherwood, un pusti de doar 17 ani, a fost desemnat castigatorul surpriza in fata a peste 40.000 de spectatori prezenti intr-o arena de corida din capitala mexicana. Chiar si mentorul sau, Mat Rebeaud, campionul en-titre, nu a putut face mai mult decat sa-l felicite pentru spectaculosul triumf al pustiului de 17 ani.

Senzatia creata in Mexico City a fost, mai mult sau mai putin coincidenta, avand in vedere conceptul pus in scena sub numele de “Juniori versus Eroi”. In cazul in care Sherwood se mentine pe aceeasi linie, la Calgary, pustiul ar putea intra in randul favoritilor de top in castigarea titlului de anul acesta. Fara niciun fel de teama si cu elemente noi, executate aproape de perfectiune, Sherwood a devenit peste noapte nu numai un adversar de temut, ci si idolul multor juniori care spera intr-o buna zi sa concureze la Red Bull X-Fighters.
 
Red Bull X-Fighters este genul de eveniment la care oamenii vin pentru spectacol, insa niciodata nu vom uita duelurile dintre elvetianul Mat Rebeaud si americanul Jeremy Stenberg, dar si incredibilele back flips-uri. Inca de la inceputurile "Red Bull X-Fighters World Tour" in 2007, spectatorii au fost martorii unei lupte cu taurii, in Mexico City si Madrid, au coborat intr-o cariera la Wuppertal si au “dansat” pe Sambadromul din Rio de Janeiro. Acum, Calgary este pregatit pentru o noua etapa a "Red Bull X-Fighters World Tour 2009."

Evenimentul Red Bull X-Fighters poate fi vizionat live, in data de 30 Mai pe  www.redbullxfighters.com.

Fara Dany Torres la Calgary
Dany Torres (Spania) nu va putea participa la etapa din Calgary datorita unei accidentari la genunchi. In timp ce se antrena pentru cea de a doua etapa a Red Bull X-Fighters Series, Dany a cazut si s-a accidentat, iar medicii i-au recomandat un repaos de minim doua saptamani.
Dany va fi inlocuit de catre japonezul "de metal", Taka Higishino.

Pentru mai multe informatii despre Red Bull X-Fighters, vizitati Red Bull X-fighters iar pentru imagini accesati Red Bull Photofiles.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.