Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Reduceri de costuri si in World Superbike

06.03.2009
Foto ©: WSBK

Dupa ce in MotoGP au fost anuntate schimbari importante de regulament, a venit randul Campionatului Mondial de Superbike sa incerce pe cat posibil o strategie de reducere a costurilor in contextul actualei crize economice mondiale.

Prima masura anuntata oficial este eliminarea antrenamentelor de vineri dimineata, fapt ce va reduce cantitatea de combustibil utilizata, numarul total de anvelope necesare si eventualele costuri de reparatie in urma cazaturilor.

Comisia Superbike din care face parte Paolo Falmmini, Claude Denis si Paolo Bardi s-a intalnit pe 1 martie la Phillip Island si a decis ca in urmatoarele sedinte sa stabileasca mai multe masuri similare de reducere a costurilor.

Deocamdata aceasta este singura restrictie stabilita, ce va intra in vigoare incepand cu data de 31 martie si va afecta toate cele trei campionate: Superbike, Supersport si Superstock.

Verificarile tehnice si sportive vor avea loc vineri dimineata, in loc de miercuri, insemnand ca nici un pilot nu are voie pe circuit pana la amiaza.

Programul revizuit al zilei de vineri este urmatorul:

08.30-10.00 Superstock - verificari tehnice si sportive
10.00-12.00 Superbike & Supersport - verificari tehnice si sportive
13.00-13.45 (45 min) Superstock - antrenamente libere
14.00-15.00 (60 min) Superbike - antrenamente libere
15.15-16.00 (45 min) Supersport - antrenamente libere
16.15-17.15 (60 min) Superbike - calificari

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.