Cauta in stiri

RSS Feed

rally raid

Rezultate finale Sealine Cross Country Rally

Costi Radoi | 27.04.2012
Foto ©: Red Bull

S-a incheiat si Sealine Cross Country Rally, ce s-a disputat in Quatar. Cum era de asteptat, Marc Coma a reusit o figura frumoasa, insa nu chiar atat de neasteptata.

Speciala numarul 3 la avut protagonist pe portughezul Goncalves si a sa Husquarna. A fost urmat de spaniolul Viladoms pe KTM si de Coma, tot pe KTM.

Pe speciala numarul 4 insa, Viladoms a ratat un check point si a fost penalizat cu 2 ore, insa deja a depus o contestatie. Speciala a fost castigata de catre Barreda Bort din spania, urmat de Coma si de Rodriguez, portughezul de la Yamaha.

Clasamentul final l-a asezat pe Coma in frunte, castigator al rally-ului, urmat la general de catre Rodriguez si de polonezul Przygonski, pe KTM.

La categoria quad-urilor speciala a treia l-a avut ca invingator pe polonezul Laskawiec pe Yamaha, urmat de Al-Kitbe din Emiratele Arabe Unite, pe Honda si de urugoaianul Henderson, pe Yamaha.

Speciala a patra insa, a fost castigata de catre polonezul Sonik, pe Honda, urmat de Laskawiec pe Yamaha si de Hussain Abdulah din Quatar, pe KTM.

Victoria la general apartine lui Sonik, care a fost urmat de uruguayanul Henderson, pe Yamaha si de Hussain Abdulah.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.