Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Rezultate World MX

Costi Radoi | 25.04.2012
Foto ©: WorldMX

In timp ce baietii de la Superbike si cei de la MotoGP au incins asfaltul circuitelor de viteza, baietii de la Campionatul Mondial de Motocross au reusit sa are pistele cu crampoanele din anvelope.

Prima etapa s-a desfasurat la Valkenswaard, in Olanda.

La clasa MX2, in prima mansa, podiumul a aratat cam asa: pe locul intai a fost olandezul Herlings, pilot KTM, urmat de cei doi piloti Kawasaki, britanicul Searle si belgianul Roelants. In mansa a doua, cei trei au mai reusit inca o data podiumul, insa diferenta a fost la locurile 2 si 3, Roelants si Searle facand rocada.

La MX1, italianul Cairoli, care este si detinatorul titlului, si-a dus KTM-ul pe locul intai in prima mansa, urmat fiind de catre belgianul Desalle pe Suzuki si de catre francezul Frossard, pe Yamaha. Mansa a doua nu a facut decat sa puna indigoul pe podiumul mansei intai.

In acest weekend, a doua etapa a World MX s-a desfasurat la Sevlievo, in Bulgaria.

Protagonistii podiumului etapei trecute, s-au batut din nou si au reusit un podium cu o aranjare diferita, insa aceeasi formatie: Roelants pe 1, Herlings pe 2 si Searle pe 3. Mansa a doua, i-a adus o victorie lui Searle, care a fost urmat de Herlings insa locul al treilea a fost ocupat de catre belgianul Van Horebeek, pilotand un KTM.

La clasa MX1, primele doua locuri au fost ocupate de francezii Pourcel si Paulin, ambii pe Kawasaki, urmati fiind de Desalle. Mansa a doua a avut parte de o rocada intre Paulin si Pourcel pt locurile 1 si 2, locul al treilea fiind ocupat de Cairoli.

La general, la clasa MX2 conduce Herlings, urmat de Searle si apoi Roelants, iar la MX1, Cairoli conduce in fata lui Paulin si a lui Desalle.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.