Cauta in stiri

RSS Feed

superbike

Rezumatul etapei de la Assen a WSBK

Costi Radoi | 24.04.2012
Foto ©: WSBK

S-a scurs si a treia etapa a WSBK. Evenimentul s-a petrecut in acest weekend la Assen in Olanda, sub auspiciile ploii.

Prima mansa a fost una ciudata, soldata cu cazaturi multe si un rezultat neasteptat. Pe prima pozitie s-a clasat Guintoli, urmat de Giugliano si apoi de catre Checa, toti trei pe Ducati.

Nici a doua mansa nu a fost scutita de evenimente neplacute, si aici lista DNF-urilor fiind generoasa. Pe prima pozitie s-a clasat Rea pe Honda, urmat de Guintoli pe Ducati si de Laverty pe Aprilia.

Lucrurile nu au stat diferit nici la categoria Supersport, piloti precum Lowes sau Foret ingrosand randurile DNF-urilor. Clasamentul a aratat astfel: Lanzi pe Honda, Sofuoglu pe Kawasaki, iar surpriza emisiunii a fost locul al treilea obtinut de rusul Leonov pe Yamaha.

Din pacate a fost un weekend plin de cazturi si abandonuri, iar ghinionul nu i-a ocolit nici pe pilotii nostri, Bogdan si Mircea Vrajitoru. Bogdan a avut parte de un abandon tehnic in categoria Superstock 1000, iar Mircea a suferit o cazatura in turul cinci al clasei Superstock 600.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.