Cauta in stiri

RSS Feed

urban freestyle

Ride the World alaturi de Julien Dupont

11.09.2009
Foto ©: Julien Dupont

Daca ati urmarit pana acum macar cateva clipuri in care schemele pilotilor de trial v-au impresionat, exista o sansa destul de mare ca printre acestia sa se fi numarat si francezul Julien Dupont.

In varsta de 29 de ani, Dupont este preferatul celor de la Red Bull, fiind unul dintre cei mai buni cand vine vorba de urban freestyle, un nou sport care se bazeaza pe versatilitatea motocicletelor de trial in jungla orasului.

 “Am luat contact cu motociclismul multumita tatalui meu care obisnuia sa ma plimbe cu motocicleta lui intr-un rucsac special, eu avand atunci doar sase luni... Aceasta experienta m-a traumatizat”, afirma Dupont despre inceputurile sale. Cu toate acestea, francezul a ajuns unul dintre cei mai buni si a inceput un tur mondial mai putin conventional, prin care promoveaza acest sport.

“Ride the world” are la baza cascadorii efectuate in orase foarte cunoscute, fara aprobari speciale, pe fuga, insa nu in detrimentul calitatii, clipurile fiind cu mult peste filmarile realizate de amatorii cu care ne-am obisnuit atunci cand lucrurile nu sunt tocmai legale.

In 2009, Dupont si-a ales ca "destinatii de vacanta" locatii precum Mexic, Grecia, Tunisia, Norvegia si Ungaria. Urmariti spectaculoasele episoade de mai jos, pentru a simti pulsul oraselor si observa arhitectura prin ochii unui pilot de urban freestyle.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.