Cauta in stiri

RSS Feed

Red Bull X-Fighters

Robbie Maddison castiga Red Bull X-Fighters la Calgary

01.06.2009
Foto ©: Red Bull Photofiles

Peste 21,000 de fani s-au adunat in Stampede Park din Calgary (Alberta, Canada) sa celebreze victoria australianului Robbie Maddison, in cadrul celei de a doua opriri din cadrul Red Bull X-Fighters World Tour 2009.
 
Maddison a facut fata concurentei si a incins atmosfera in fata cowboy-lor de rodeo. La varsta de 28 de ani a fost nevoit sa opuna rezistenta motocicletei care cantarea peste 100 de kilograme si sa castige nu numai respectul spectatorilor, dar si cursa care sa-i aduca locul 3 in clasamentul general. Japonezul Eigo Sato, liderul clasamentului la general, a fost invins, iar Mat Rebeaud (Suedia) s-a clasat pe pozitia a treia.

Nu imi vine sa cred. Este un vis devenit realitatea. Cred ca a venit timpul sa culeg roadele dupa atata munca depusa. Intreaga zi a fost o nebunie. Am avut sentimental ca voi castiga inca de la start si dupa ce am invins in sferturile de finala in fata lui Nate Adams am stiut ca voi merge pana la capat”, a spus australianul imediat dupa terminarea cursei. Adams si-a tras toate gloantele dintr-un foc si a sperat ca va invinge cu acel 360, insa trick-urile lui Maddison au fost mai bine executate.
  
Eroul local, Jeff Fehr a terminat pe locul 9. Levi Sherwood, cunoscut si sub numele de “baiatul de cauciuc”, a performat destul de dezamagitor la cea de a doua etapa. La numai 17 ani, castigator etapei din Mexico City a iesit pe locul 7. Motocicleta nu l-a ajutat prea tare, ba chiar am putea spune ca l-a dezavantajat, insa inca este in carti, pentru ca la general, Levi ocupa pozitia a doua, cu 130 de puncte, cu acelasi numar de puncte ca si Mat Rebeaud. Pe locul 1 ramane Eigo Sato cu 160 de puncte.
 
Inca din 2007, cand evenimentul a devenit unul mondial, riderii nu au incetat sa ne surprinda cu cele mai nebunesti si periculoase trick-uri in cele mai spectaculoase locatii din lume.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.