Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Roberto Rolfo dat afara din Stiggy Honda

21.03.2009
Foto ©: Stiggy Racing

Dupa anuntul oficial ca John Hopkins va concura anul acesta in Campionatul Mondial de Superbike pentru echipa Stiggy Racing Honda, multi fani s-au intrebat daca va exista o motocicleta in plus pentru acesta sau daca va lua locul lui Roberto Rolfo, conform zvonurilor care circulau in ultima perioada.

Din pacate pentru pilotul italian, echipa a hotarat sa renunte la serviciile lui pentru a-i face loc lui Hopkins, motivul oficial invocat fiind o neintelegere cu sponsorii.

"Cu mare tristete am luat la cunostinta faptul ca echipa si sponsorii sai si-au exprimat dorinta ca alt pilot sa reprezinte echipa. In urma acestui fapt, am hotarat sa-mi inchei colaborarea cu echipa." a declarat Roberto Rolfo.

"As vrea sa multumesc mecanicilor mei care m-au sprijinit in acest scurt sezon. As vrea de asemenea, pentru a preveni orice neintelegere, sa subliniez ca decizia nu are nimic de-a face cu starea mea fizica, care este perfecta in prezent, dar ca este bazata in intregime pe motive dincolo de influenta mea."

Stiggy Racing Honda Team:
"Ne pare rau sa anuntam incheierea prematura a colaborarii noastre cu Roberto Rolfo, datorita problemelor irezolvabile cu sponsorii."

"Am vrea sa multumim lui Roberto pentru daruirea si efortul depus de la inceput in proiectul Stiggy Racing si speram sincer ca va gasi repede oportunitatea sa participe din nou in Campionatul SBK. Echipa intentioneaza sa pastreze relatia excelenta pe care o are cu Roberto Rolfo.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.