Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Fratele lui Nicky Hayden va pilota in Superbike

06.01.2010
Foto ©: World SBK

Roger Lee Hayden va pilota in 2010 in Campionatul Mondial de Superbike, dupa ce a fost anuntat oficial de noua sa echipa Pedercini Kawasaki.

Americanul in varsta de 26 de ani din Owensboro, Kentucky, fratele mai mic al campionului MotoGP Nicky Hayden, si-a petrecut mai toata cariera pe motociclete Kawasaki si a concurat pana in prezent in campionatul american AMA Pro Racing, bucurandu-se de succes atat la clasa Supersport cat si la Superbike. Hayden are la activ si o participare in MotoGP, concurand ca wild-card in 2007 la Laguna Seca si terminand pe un onorabil loc zece la bordul unui Kawasaki ZX-RR.

In 2010, Hayden va concura din nou pentru Kawasaki, fiind primul pilot confirmat al echipei Pedercini si avand la dispozitie un ZX-10R pentru a-si atinge obiectivele.

Roger Lee Hayden a declarat: “Sunt foarte bucuros sa particip in World Superbike anul acesta cu echipa Pedercini. Participarea intr-un campionat mondial a fost mereu obiectivul meu iar acum am aceasta oportunitate. Este o diferenta mare fata de ce am facut anul trecut insa sunt gata si astept cu nerabdare sa fac urmatorul pas. Am experienta cu superbike-ul Kawasaki asa incat nu este totul nou. Va fi distractiv sa invat si sa concurez pe noile circuite si bineinteles avem si o runda acasa la Salt Lake la Miller Motorsport Park. Primul meu test va fi la Portimao la sfarsitul lunii ianuarie si abia astept sa ma urc din nou pe motocicleta.”

Via WorldSBK & Crash

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.