Cauta in stiri

RSS Feed

competitii nationale

Romanian Extreme Adventure un succes pentru KTM Romania

08.07.2008
Foto ©:

Mani Gyenes a castigat alaturi de Marton Szilveszter categoria Moto -Extrem a Romanian Extreme Adventure cea mai dificila competitie de off-road din Romania care s-a desfasurat preponderent in Masivul Penteleu din Carpatii de Curbura in perioada 29 iunie - 5 iulie.

Dificultatea competitiei, care s-a desfasurat in cea mai mare parte in Masivul Penteleu din Carpatii de Curbura, i-a determinat pe organizatori sa le impuna pilotilor de la categoria moto sa concureze doar in echipe. Astfel, KTM Romania s-a aliniat la start cu Emanuel – Mani - Gyenes si Marton Szilveszter. Pilotii satmareni s-au aflat pe locul doi pana in ultima zi a Romanian Extrem Adventure, cand dupa ce au castigat trialul desfasurat pe 5 iulie in apropiere de Buzau au preluat conducerea in clasamentul general.

Mani Gyenes ( locul 1 – categoria Moto – Extrem, KTM 300 EXC):
“A fost o competitie solicitanta am avut o protiune in care am tras patru persoane de o motocicleta ca sa putem trece asa ca pentru mine a fost un antrenament foarte bun pentru Red Bull Romaniacs. Marton Szilveszter are doar 17 ani, insa s-a descurcat foarte bine si am reusit sa castigam, desi inainte de trial ne aflam la 4 puncte de lideri.Dupa aceasta saptamana petrecuta la Romanian Extrem Adventure o sa urmeze alte sesiuni de antrenament in apropiere de Satu Mare si probabil voi mai merge la cateva competitii pentru ca in septembrie la Red Bull Romaniacs sa pot obtine o clasare in top 5-ul clasei Profi.
Din lipsa de buget am fost fortati sa renuntam la participarea in International Six Days Enduro insa sper sa reusim sa ajungem la startul Dakar-ului din 2009.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.