Cauta in stiri

RSS Feed

Romanian Superbike

Romanian Superbike 2009 a ajuns la final

29.10.2009
Foto ©: RoSBK

Pe data de 25 octombrie s-au desfasurat la Serres in Grecia ultimele curse de motociclism viteza ce au contat in Romanian Superbike 2009. Editia acestui an a Romanian Superbike a ajuns la final dupa 6 etape care au avut loc pe circuite importante din centrul si estul europei.

Competitia ce a reunit la start peste 200 piloti, a debutat in aprilie pe renumitul circuit Brno situat in sudul Cehiei. De la Brno, caravana Romanian Superbike a parcurs traseul Serres - Grecia, Hungaroring - Ungaria, Most - Cehia, Pannoniaring - Ungaria, revenind la final la Serres unde s-au desemnat si castigatorii.

La clasa Superbike 1000 s-a impus pilotul Ionut Mistode de la clubul Firemotorsport urmat de Liviu Dumitrescu de la acelasi club, iar pe pozitia a treia s-a situat italianul Andrea Francescoti. La clasa Supersport 600, Ionel Pascota, pilotul clubului UCM Resita, a castigat prima pozitie urmat de Catalin Cazacu de la Taifun Racing Timisoara si Lazlo Pentek din Ungaria.

Motociclistii romani au punctat si in campionatul european de anduranta pentru amatori, unde echipa BGS Mario Plaza Firemotorsport formata din Costin Oprea, Liviu Dumitrescu si Ionut Mistode a ocupat pozitia a doua la general.

La finalul sezonului 2009 Romanian Superbike, o concluzie imbucuratoare a organizatorilor este aceea ca motociclismul sportiv atrage tot mai multi participanti care realizeaza riscurile mersului sportiv pe drumurile publice.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.