Cauta in stiri

RSS Feed

Romanian SuperBike

Romanian SuperBike dupa etapa de la Serres

20.05.2009
Foto ©: Firemotorsport

Dupa un weekend foarte frumos plin de adrenalina, distractie si temperaturi de peste 30 grade celsius, pilotii Romanian Superbike s-au intors din Grecia, de la Serres.

Primele doua zile au fost dedicate antrenamentelor, sesiunilor de calificari si cursei de anduranta. Aceasta din urma a fost condusa si castigata de echipa Mario Plaza BGS FireMotorSport formata din Liviu Dumitrescu, Ionut Mistode si Costin Oprea. Locul 2 a fost ocupt de Daniel Vargolici, Octavian Negrea si Victor Nemes reprezentantii Amckart Racing Team iar a treia treapta din podium a gazduit echipa Team 33 formata din Bogdan Popovici si Zsigmond Zoltan.

La startul celei de-a doua etape Romanian SuperBike s-au prezentat peste 70 de piloti dintre care 45 au plecat din grila clasei regina. Duminica au avut loc patru curse, doua SuperBike, una SuperSport si cursa Best of The Rest organizata pilotilor care nu s-au calificat pentru grila de start a clasei A. In prima cursa SuperBike Ionut Mistode s-a calificat pe primul loc in campionat, mansa a doua a fost mai dificila, acesta fiind obligat sa-si croiasca drum spre primul loc depasind treptat pilotii Markov Velislav, Gunter Zocling si Athanasios Malamidis.

La cursa SuperSport, asa cum ne-a obisnuit, Ionel Pascota a condus detasat inca din primul tur. Lupta pentru celelalte doua pozitii ale podiumului s-a desfasurat intre pilotii Svetlin Ivanov, Lazlo Pentek, Catalin Cazacu si Stefan Popescu. Cel din urma a suferit o accidentare in timpul cursei iar locuriler doi si trei au fost ocupate de Catalin Cazacu si Lazlo Pentek.

Si de data aceasta a surprins numarul mare de incepatori prezenti, multi dintre ei inscrisi pentru cursurile de pilotaj organizate de scoala Moto Evolution. 

Urmatoarea etapa din Campionatul Romanian SuperBike va avea loc Hungaroring in Ungaria, in perioada 19-21 iunie.

Pentru clasamente, videoclipuri si alte informatii accesati site-ul Romanian Superbike.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.