Cauta in stiri

RSS Feed

Guinness World Record

Ronnie Renner stabileste un nou record mondial

15.07.2008
Foto ©:

Superstarul motocross Ronnie Renner si-a trecut numele in Cartea Recordurilor Guinness dupa ce a realizat cea mai inalta saritura cu motocicleta de pe un quarterpipe amplasat pe faimosul dig din Santa Monica. Renner a sarit 18 metri cu motocicleta sa KTM in cadrul editiei cu numarul trei Red Bull Experiment. Mai mult de 20,000 de spectatori au fost prezenti pentru a asita la acest eveniment spectaculos.

"Totul a fost absolut perfect in aceasta seara. Sunt uluit de faptul ca am atins 18 metri. Nu pot crede ca atat de multi fani au venit sa ma sustina. Am planificat numai cinci sarituri dar ultima a fost pentru public." a declarat Renner.

Distanta de atins planificata de Renner era de 15 metri pe parcursul a cinci sarituri, lucru reusit la a treia incercare. Nemultumit si incurajat de un public galagios, Ronnie a efectuat o a sasea saritura inaltandu-se la 18 metri deasupra punctului de lansare, fapt ce va fi supus spre atestarea Guinness World Record.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.