Cauta in stiri

RSS Feed

Romanian Superbike

ROSBK 2009 a debutat cu succes la BRNO

21.04.2009
Foto ©: Firemotorsport

Prima etapa din Romanian SuperBike 2009, desfasurata pe circuitul de la Brno din Cehia, s-a incheiat cu succes pentru Ionut Mistode si Ionel Pascota care s-au clasat pe primul loc la cursele SuperBike respectiv SuperSport.

La clasa A au avut loc 3 curse, doua SuperBike si una SuperSport, unde romanii au demonstrat inca o data ca acest sport al vitezei este din ce in ce mai indragit si aduce noi performante motociclismului romanesc. Printre pilotii de remarcat se numara si Catalin Cazacu, acesta terminand pe locul 3 in clasamentul sportivilor romani in cursa SuperSport.

A surprins placut numarul mare de incepatori care au dorit sa experimenteze pilotajul pe un circuit profesionist. S-au inregistrat timpi foarte buni avand in vedere ca unii dintre ei au fost la a doua intrare pe un circuit. Pentru pilotii clasei B s-a organizat cursa "Best of the Rest" si desi au fost cateva probleme la inceput, dupa reluarea startului totul a continuat conform planului competitional.

Concluziile dupa aceasta etapa sunt evidente, sportivii romani inainteaza cu pasi mici dar siguri catre un nivel superior adus acestui sport.

Pentru clasamentele dupa prima etapa accesati site-ul ROSBK.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.