Cauta in stiri

RSS Feed

Romanian SuperBike

ROSBK 2009 merge mai departe la Serres

28.04.2009
Foto ©: hellinmoto.gr

Dupa prima etapa de la Brno pilotii romani se pregatesc acum pentru a doua provocare din calendarul competitional Romanian SuperBike.

In perioada 15-17 mai, toti sunt invitati in Grecia pe circuitul de la Serres unde vor avea loc antrenamente, calificari, curse pe categorii, cursuri de pilotaj organizate de scoala Moto Evolution si nu in ultimul rand distractie! Toate astea la numai 615 km de Bucuresti, care pot fi parcursi in aproximativ opt ore!

Pista de la Serres este indragita de multi sportivi datorita configuratiei sale ce permite si celor mai putini experimentati o evolutie buna. Aceasta are o lungine de 3.187 km cu o linie dreapta de 662 metri, noua viraje de dreapta si sapte de stanga.

Majoritatea pilotilor sunt "imprieteniti" cu acest circuit care a gazduit pana acum cinci curse oficiale Romanian SuperBike si sa nu uitam faptul ca sezonul competitional 2009 a fost deschis cu antrenamentele din martie de la Serres.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.