Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Ruben Xaus vorbeste despre proiectul BMW World Superbike

01.12.2008
Foto ©: bmwk1200s.com

Ruben Xaus a fost prezent recent la Salonul NEC Bike Show din Birmingham pentru a dezvalui publicului britanic noul superbike BMW. Reporterii WSBK au profitat de aceasta ocazie pentru a afla mai multe detalii despre proiectul WSBK al bavarezilor si motocicleta lor, BMW S 1000 RR.

Prezenta BMW in World Superbike in sezonul viitor va fi foarte interesanta pentru toata lumea pentru ca este un constructor mare si are potential mare sa produca o motocicleta cu adevarat buna. Noul superbike a fost creat de la zero, nu avem informatii din sezonul 2008 asa ca situatia e diferita pentru noi. Dar testandu-l in Valencia pot spune ca baza este foarte buna. Inca mai avem foarte multe de facut la partea electronica si harta injectiei insa deja astea sunt detalii de care se vor ocupa mai mult tehnicienii decat pilotii. Ca pilot pot spune ca sasiul este bun, motocicleta este buna, agilitatea, manevrabilitatea si restul sunt foarte bune. De asemenea e comfortabila de pilotat si sunt bucuros de asta. Momentan nu avem obiective. Colegul meu Troy e bun asa incat toate acestea la un loc alcatuiesc un pachet foarte pozitiv.

Xaus a vorbit de asemenea despre importanta venirii BMW in WSBK:O companie precum BMW, bazata in Europa, este foarte serioasa si stricta. Imi place aceasta mentalitate. Ca pilot eu dau totdeauna 100% si stiu ca sunt sustinut din spate tot 100%. BMW va arata mult in World Superbike pentru ca au o mentalitate buna, puternica, si au aratat si in Formula 1 ca daca ei vor atunci pot.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.