Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Sase piloti debutanti in WBSK 2009

21.01.2009
Foto ©: WSBK

Printre motivele pentru care Campionatul Mondial de Superbike 2009 se anunta a fi unul dintre cele mai populare si interesante de pana acum, regasim la o analiza mai amanuntita si prezenta a sase piloti debutanti in aceasta competitie.

Austriacul Roland Resch (TKR Suzuki Switzerland) este primul, urmat de fostul pilot WSS, Davide Salom (Team Pedercini Kawasaki), si de fostul participant in Cupa FIM  Superstock, Matteo Baiocco (PSG-1 Corse Kawasaki).

Mai usor de recunoscut printre debutantii de anul acesta se afla actualul campion din Superstock, Brendan Roberts (Guandalini Racing), si doi piloti care nu au nevoie de nici prezentare pentru fanii curselor moto, de trei ori campionul mondial AMA Superbike Ben Spies (Yamaha World Superbike) si veteranul competitiilor GP Shinya Nakano (Aprilia Racing).

Restul celorlalti 26 de piloti au evoluat macar o etapa in Campionatul Mondial de Superbike, chiar daca multi dintre ei, precum Jonathan Rea, Tom Sykes (foto, alaturi de Ben Spies), Shane Byrne, Tommy Hill, si Luca Scassa, urmeaza sa participe pentru prima oara intr-un campionat intreg.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.