Cauta in stiri

RSS Feed

actualitati

Schumacher a testat pentru Ten Kate Honda

26.09.2008
Foto ©: WSBK

Michael Schumacher, campionul german castigator a 7 titluri de Formula 1, a testat ieri ultimul model HANNspree Ten Kate Honda CBR 1000 RR Fireblade, in prezent pilotat de Carlos Checa in Campionatul Mondial de Superbike.

Checa si echipa Ten Kate se afla in plina sesiune de teste in Franta pe circuitul Magny-Cours, care va gazdui urmatoarea etapa a campionatului (3-5 octombrie) iar lui Schumacher i s-a acordat ocazia sa testeze versiunea de curse a celei mai populare motociclete sport Honda.

Schumacher, in varsta de 39 de ani, a obtinut doua titluri in Formula 1 cu Benetton inainte sa castige alte cinci campionate mondiale cu Ferrari intre anii 2000 si 2004. De cand s-a retras la sfarsitul sezonului 2006, germanul a petrecut ceva timp pilotand motociclete si chiar a concurat pe Honda CBR 1000 RR in sezonul curent IDM Superbike.

Echipa olandeza Ten Kate a castigat anul trecut Campionatul Mondial de Superbike cu pilotul britanic James Toseland, de asemenea ultimele sase titluri mondiale consecutive in Campionatul Mondial de Supersport destinat motocicletelor de productie la clasa 600cc.

Managerul echipei HANNspree Ten Kate Honda, Ronald ten Kate, a declarat: "Sunt intotdeauna putin ingrijorat cand cineva piloteaza motocicleta noastra inainte de terminarea sezonului, dar pentru Michael, am facut o exceptie. A dovedit ca este mai mult decat capabil sa manevreze puterea lui CBR 1000 RR si este intr-adevar un pilot foarte bun."

Schumacher a declarat: "A fost interesant sa vad cum functioneaza o echipa profesionista de superbike. A fost dificil sa inteleg pe deplin motocicleta intr-o perioada atat de scurta de timp dar a fost o experienta minunata. A fost de asemenea placut sa fiu coechipier cu Carlos pe care il stiu de ani de zile. As vrea sa multumesc domnului ten Kate pentru ca mi-a acordat oportunitatea sa incerc aceste lucruri."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.