Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Schumacher ridica in slavi motocicletele

30.05.2009
Foto ©:

Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial in Formula 1, acum in varsta de 40 de ani, nu considera ca este prea batran pentru a pilota motociclete si declara ca senzatia avuta pe doua roti o depaseste cu mult pe cea din spatele volanului.

"Este foarte diferit, trebuie sa inveti totul de la zero -- si exact asta este ceea ce ma fascineaza atat de mult. Stiti, pe patru roti le cunosc pe toate, nu exista ceva in plus sa pot invata sau realiza. Pe doua roti insa, sunt exact ca un copil, incercand orice lucru."

"Desigur cunostintele mele despre condus, linii drepte, anvelope sau experienta mea din lumea curselor ma ajuta considerabil, dar in final esti mult mai activ cu corpul pe o motocicleta. Si deoarece este atat de direct, senzatia este chiar mai mare. Imi place foarte mult, este deosebit de distractiv."

Intrebat despre cum priveste motociclismul dupa cazatura sa din timpul testelor desfasurate la inceputul anului pe circuitul spaniol Cartagena, Schumacher a marturisit ca va continua sa piloteze motociclete ori de cate ori va avea ocazia, cu singura conditie de a fi intr-o forma fizica corespunzatoare.

"Daca voi avea sentimentul ca sunt 100% pregatit sa intru la curse, da o voi face. Dar motocicletele sunt un hobby pentru mine, este placut, nu exista obligatii catre cineva sau ceva similar."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.