Cauta in stiri

RSS Feed

rally-raid

Sealine Cross-Country Rally

Costi Radoi | 20.04.2012
Foto ©: red bull

Poate va era dor de ceva rally-raid… Daca da, atunci aflati ca suntem in plina desfasurare a raid-ului Sealine Cross-Countru Rally, ce se desfasoara in Quatar. Este un eveniment la care sunt incluse categoriile auto, moto si quads.

Pe data de 17 aprilie, competitia s-a deschis cu un prolog, urmand apoi a se desfasura 4 etape speciale, cate una intr-o zi de competitie. In urma desfasurarii prologului, la categoria moto s-a impus Juan Barreda Bort, pe Husquarna, urmat de Rodriguez pe Yamaha si de Marc Coma pe KTM. Sortii s-au schimbat in a doua zi a competitiei, cand Coma a preluat conducerea, urmat fiind de catre Bort si apoi Rodriguez. A 3-a zi a competitiei insa, a adus cu sine consolidarea pozitiei de lider a lui Coma, datorita faptului ca Bort, care ajunsese primul, a ratat un checkpoint si a fost penalizat cu 2 ore. Totusi, pozitia lui Coma este amenintata de catre Rodriguez care a redus din handicap, venind al doilea pe speciala, urmat fiind de catre liderul clasamentului general, Marc Coma

La categoria quad, in prolog, pe prima pozitie s-a clasat sportivul din Quatar, Adel Hussain, pe KTM, urmat de catre Obaid Al-Kitbe si de Atif Al-Zarouni, ambii din Emiratele Arabe Unite, pilotand si aceeasi marca de quad, Honda. Dupa prima speciala insa, Al-Zarouni a preluat conducerea, urmat fiind de polonezul Sonik, pe Honda si de Henderson, pe Yamaha. A doua etapa speciala a produs iarasi miscari in clasament, ca urmare a sosirii pe primul loc a lui Laskawiec pe Yamaha, urmat de catre Hussain si Al-Kitbe.

La general, la categoria moto, Marc Coma ramane lider, urmat de catre Rodriguez si de Viladoms, iar la quads, pe primul loc se afla Sonik, urmat de Al-Kitbe si de Henderson.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.