Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Sheridan Morais il va inlocui pe Tamada

13.05.2009
Foto ©: EMS Racing

Kawasaki World Superbike a anuntat oficial ca se va prezenta la startul etapei din Africa de Sud cu Sheridan Morais in locul lui Makoto Tamada, ultimul fiind accidentat in urma nefericitului carambol de la Monza.

Echipa a comunicat initial faptul ca va concura pe circuitul Kyalami numai cu Broc Parkes, insa a hotarat ulterior sa-i acorde o sansa lui Sheridan Morais care a castigat anul trecut Campionatul de Superbike al Africii de Sud pe o motocicleta Kawasaki.

"A venit ca o surpriza totala. Voi avea nevoie de niste timp sa ma adaptez si sunt numai doua sesiuni mici de antrenamente vineri si sambata plus Superpole-ul si incalzirea de duminica dimineata ca sa-mi dau seama de toate - dar trebuie sa ma obisnuiesc numai cu motocicleta in timp ce restul inca au nevoie sa invete circuitul."

"Motocicleta este cu siguranta buna si, cu toate ca nu am cunoscut pe nici unul din echipa in afara de Guttridge (seful diviziei racing Kawasaki Europe) toti sunt profesionisti si stiu bine ce fac." a declarat Sheridan Morais.

Morais trebuia sa participe weekendul urmator ca wildcard in World Supersport, insa i-a cedat locul pe Kawasaki ZX-6R lui Robert Portman, actualul sau coechipier din Campionatul de Superbike al Africii de Sud.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.