Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Shinya Nakano intra oficial in World Superbike alaturi de Aprilia

30.10.2008
Foto ©: Aprilia

Shinya Nakano lasa in urma campionatul mondial de MotoGP pentru un loc in echipa de uzina Aprilia din WSBK unde va concura alaturi de Max Biaggi pe noua motocicleta RSV 4.

Dupa semnarea contractului, japonezul a declarat: “Sunt foarte multumit de alegerea facuta deoarece echipa Aprilia este una foarte buna. Au o traditie foarte mare in cursele cu motor, pe care le-au tratat cu multa seriozitate iar cele 33 de titluri pot confirma acest lucru. Acesta mutare cred ca va fi una benefica atat pentru mine cat si pentru Aprilia deoarece imi voi pune la dispozitie toata experienta mea pentru a seta mai bine modelul RSV 4. De asemenea va fi o onoare sa pot concura alaturi de Max Biaggi pe care il consider un mare pilot care m-a inspirat foarte mult la inceputurile carierei si sper sa obtinem amandoi rezultate cat mai bune pentru Aprilia in sezonul viitor.

Seful departamentului sport al celor de la Piaggio Group de care apartine si Aprilia, Giampiero Sacchi, a afirmat despre aceasta mutare in cadrul echipei:Cu venirea lui Nakano in cadrul echipei pot afirma ca avem piloti de top, pregatiti sa ne aduca si rezultate pe masura. Cred ca Nakano sa va integra bine la noi si experienta sa constituie un factor foarte important atat pe circuit cat si in evolutia modelului RSV4.”

Pilotul nascut in Chiba, pe 10 octombrie 1977, are in spate o experienta de 10 ani sporturile cu motor; a concurat doi ani la clasa 250 cmc unde a ajuns vice campion, un sezon in clasa 500 cmc si sapte in MotoGP. La finalul acestui campionat, fostul pilot al celor de la Honda Gresini Racing Team, a terminat pe locul 9 in clasamentul general, cu 126 de puncte.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.