Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Shinya Nakano negociaza cu Aprilia

28.10.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul japonez Shinya Nakano este foarte aproape de a deveni partenerul lui Max Biaggi, in noua formata echipa Aprilia ce va debuta in Campionatul Mondial de Superbike din 2009.

Nakano a ramas fara optiuni dupa ce Toni Elias i-a luat locul in echipa satelit San Carlo Honda Gresini, japonezului oferindu-i-se doar o pozitie de pilot de teste pentru HRC.

Kawasaki i-a facut o oferta de moment in timpul etapei MotoGP din Malaezia, care a fost retrasa ulterior de Jorge Martinez. Constructorul japonez a revenit apoi asupra deciziei insa surse apropiate lui Shinya Nakano confirma faptul ca fostul campion al clasei 250GP se afla in negocieri avansate cu Aprilia.

Aprilia isi doreste cu ardoare doi piloti experimentati pentru a indeplini planurile marete de anul viitor. Zvonurile conform carora Gianluca Montiron, actualul sef al echipei MotoGP JIR Scot Honda si omul care l-a adus pe Nakano in 2007 la echipa Konica Minolta, ar putea conduce asaltul Aprilia de anul viitor, intaresc speculatiile cu privire la pilotul japonez.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.